Aktuellt på Vårdcentralen Smeden

COVID-19

Vi håller oss ständigt uppdaterade kring myndigheternas rekommendationer kring covid-19.
Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida

Drop-in på labb för provtagning stängt tills vidare.

Sjuksköterskemottagningens drop-in är stängd på grund av ökad smittrisk av Corona-viruset men du är välkommen att boka tid på 016-104700.

Vi på vårdcentralen Smeden följer noga de rekommendationer vi får från Region Sörmland och Folkhälsomyndigheten avseende hur vi skall hantera den risk som föreligger för spridning av Corona-viruset. Vi ber alla patienter som har influensa-symptom eller annan luftvägsinfektion att i första hand kontakta 1177 respektive 113 13 för att få rådgivning och riskbedömning.

OBSERVERA!
Kom inte till Vårdcentralen om du är osäker på, eller misstänker, att du kan vara smittad av Corona-viruset. Tillhör du en riskgrupp bör du undvika närhet till andra personer som uppvisar influensaliknande symptom samt undvika större folksamlingar.

Har du kraftiga influensa-symptom eller annan mycket besvärande luftvägsinfektion bör du i första hand kontakta 1177 respektive 113 13 för att få rådgivning och riskbedömning.

Utanför Region Sörmlands uppdrag kan vi inom koncernen även mot avgift erbjuda:

Coronavaccination

Just nu vaccinerar vi inte på vårdcentralen utan har lämnat detta vidare till vaccinationsmottagningarna, för mer information om hur du går till väga för att boka tid läs mer här.

Digitala möten

Vi försöker att hantera så många patientbehov som möjligt genom telefonrådgivning, säkra mail via 1177. Vi kan även erbjuda video-besök och chatt.

Vårdcentralen Smedens digitala barnmottagning

Barn, Systrar, Söt, Flickor, Lycka, Glad

Vårdcentralen Smeden har öppnat en digital barnmottagning, för mer information läs mer här.
OBS! Semesterstängt vecka 28, 29 och 30. Åter öppen 2 augusti.  

Träffa vår webb-läkare på Snabbdoktor

Har du lätta besvär kan du prova att kontakta vår webb-läkare via snabbdoktor-appen eller hemsida läs mer här.