Extra öppet

Ändrade öppettider:  1 oktober öppnar vi redan kl 07.00 på tisdagar och torsdagar.

 

Återstart för den sörmländska vården.

I september är den sörmländska vården åter i ett mer normalt läge efter de förändringar som infördes under coronapandemins mest intensiva tid. Detta betyder bland annat start för screeningar och debitering för uteblivna besök

Återstart

 

Corona och covid-19

Vi håller oss ständigt uppdaterade kring myndigheternas rekommendationer kring covid-19.

Sjuksköterskemottagningens DROP-IN stängd på grund av ökad smittrisk av Corona-viruset
men välkommen att boka tid på 016-107400.

Vi på vårdcentralen Smeden följer noga de rekommendationer vi får från Region Sörmland och Folkhälsomyndigheten avseende hur vi skall hantera den risk som föreligger för spridning av Corona-viruset. Vi ber alla patienter som har influensa-symptom eller annan luftvägsinfektion att i första hand kontakta 1177 respektive 113 13 för att få rådgivning och riskbedömning.

OBSERVERA ! Kom inte till Vårdcentralen om du är osäker på, eller misstänker, att du kan vara smittad av Corona-viruset. Tillhör du en riskgrupp bör du undvika närhet till andra personer som uppvisar influensaliknande symptom samt undvika större folksamlingar.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/om-folkhalsomyndighe…/…/

Digitala möten

Vi försöker att hantera så många patientbehov som möjligt genom telefonrådgivning, säkra mail via 1177. Vi kan även erbjuda video-besök och chatt.

Har du lätta besvär kan du prova att kontakta vår web-läkare SNABBDOKTOR via app eller hemsida  läs mer

Hälsogrupp

Tycker du det är svårt att göra förändringar för att uppnå en bättre hälsa och har du ett BMI mellan 25-35? Då kanske vårdcentralen Smedens hälsogrupp kan vara intressant för dig!

Mer information här!