Välkommen till Smedens Psykosociala Team!

Vårdcentralen Smeden har grundläggande samtalsbehandling med fokus på beteendeförändring mot en bättre psykisk hälsa. Det primära målet med samtalsbehandling är att få ett funktionellt tänkande & beteende som ger en bra livskvalité. Fokus läggs på ditt problemområde, din motivation och dina egna resurser.

Under det första besöket hos oss försöker vi tillsammans hitta en problemsammanfattning. Utifrån den jobbar vi mot vilka strategier och metoder som är till hjälp för dig. Därefter får du träna på dessa mellan återkommande besök och uppföljningsmöten.

För att nå oss för konsultation och tidsbokning ringer du vår telefonrådgivning på Telefonnummer 016 – 166915
När du ringer får du först välja vilken kategori du vill komma till. Du gör därefter ett knappval för att komma till kurator.

Vid akuta fall ring psykiatriska jouren på tfn. 016-10 35 10.

Bra länkar till andra stöd- och vårdenheter

Beroendemottagningen Vägen

Ungdomsmottagningen 
Är du ung (13-23 år) och har frågor? Behöver du någon att prata med hur det är hemma, på fritiden eller i skolan, om droger, mobbing, ensamhet med mera? Då är du välkommen till ungdomsmottagningen, ring 016 7101406.

STOPP – teamet mot våld i nära relation

Familjerätten Eskilstuna
Samarbetssamtal till separerade föräldrar eller vid skilsmässor. Vi ger också hjälp att upprätta juridiskt bindande avtal om vårdnad, boende och umgänge.

Familjerådgivningen i Sörmland

VÅR PERSONAL


Camilla
Psykoterapeut

Christina
Psykoterapeut


Dunia
Kurator


Annica
Kurator


Susanne
Rehabkoordinator