Erfaren kurator, psykoterapeut eller psykolog sökes!

Vårdcentralen Smeden är en trivsam och väletablerad vårdcentral som har hand om ca 12 800 listade och ca 650 barn på BVC. Vårdcentralen har sköterskemottagning med drop-in, läkarmottagning, provtagning, distriktssköterskemottagning, BVC, mottagningar för kroniker, psykoterapeut, kurator, friskvård, rehabkoordinator, fysioterapi och arbetsterapi.

Vi är en privatägd vårdcentral med avtal med Region Sörmland genom Hälsoval. Vårdcentralen är beläget i centrala Eskilstuna i ett område med stor tillväxt. Företaget ingår i en liten koncern där vi även har Företagshälsovård och en Vaccinationsmottagning. Våra ägare är 47 lokala företag. Vi har korta beslutsvägar och en involverande personalpolitik. Som anställd på Vårdcentralen Smeden erbjuds du delägarskap i ett personalägt företag som äger 9% av verksamheten. Vi erbjuder också våra anställda en sjukvårdsförsäkring.  

På vårdcentralen Smeden är vi ca 40 engagerade och kompetenta medarbetare. Vi arbetar utifrån ett hälsoperspektiv och arbetar kontinuerligt med utveckling och kvalitet. Vi listar våra patienter på läkare för att skapa en bättre och mer jämn kontinuitet. Vi är ett positivt och glatt gäng som stöder varandra. Ledningsgruppen på vårdcentralen består av VD, Verksamhetschef, två enhetschefer och medicinsk rådgivare. Vi har även en utökad operativ ledningsgrupp med representanter från alla yrkeskategorier där vi bl.a. hanterar samarbetsfrågor och verksamhetsutveckling för att säkerställa att vi har en hållbar vårdcentral.

 

Uppdraget som kurator/psykoterapeut/psykolog på vår vårdcentral

I primärvårdens uppdrag ingår att behandla lätta till medelsvåra depressions- och ångesttillstånd, krisreaktioner samt stressrelaterad ohälsa hos patienter från 18 år och uppåt. Som kurator/psykoterapeut/psykolog arbetar du huvudsakligen med bedömning och behandling av patienter med psykisk ohälsa, där behandlingen kan ske både individuellt och i grupp. I övrigt sker telefonrådgivning och kontakter med övriga stödfunktioner i samhället. Du ger även konsultation till sjuksköterskor och läkare vid behov. Du kommer att delta i ett teamarbete i olika former bl.a. vårdplanering, utvecklingsarbete där du förväntas tillföra en kurators/psykoterapeuts/psykologs kunskap.
Om du tycker detta låter spännande och utvecklande så vill vi erbjuda dig
Kompetenta kollegor som trivs och vill ha roligt på jobbet
Tydliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Högt i tak med möjlighet att påverka verksamheten och att utvecklas både som team och person.

Om du tycker detta låter spännande och utvecklande så vill vi erbjuda dig

  • Kompetenta kollegor som trivs och vill ha roligt på jobbet
  • Tydliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Högt i tak med möjlighet att påverka verksamheten och att utvecklas både som team och person

Vi vill att du bidrar med

  • En positiv inställning till att arbeta i team
  • Hög grad av engagemang och flexibilitet
  • Din arbetslivserfarenhet

Vi söker dig som har

  • Minst Steg 1 Psykoterapi eller är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator, psykoterapeut eller psykolog.
  • Erfarenhet av arbete inom primärvård.
  • God förmåga att samarbeta med vårdcentralens övriga yrkeskategorier.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!

Tjänsten är på 80-100 % med tillträde enligt överenskommelse.

 

Kontakter

Intresseanmälan/ansökan skickas till:

Caroline Wiik, Verksamhetschef
E-post: caroline.wiik@regionsormland.se

 

Alla ansökningar hanteras löpande.