Legitimerad läkare

Vi söker dig som är Leg. Läkare med målet att få specialistkompetens i allmänmedicin i framtiden. Du är också välkommen att söka om du fortfarande är ST-läkare men inom kort kommer att bli legitimerad specialist i allmänmedicin.

 

Vårdcentralen Smeden är en trivsam och väletablerad vårdcentral som har hand om ca 12 600 listade och ca 650 barn på BVC. Vårdcentralen har sköterskemottagning med drop-in, läkarmottagning, provtagning, distriktssköterskemottagning, BVC, mottagningar för kroniker, psykoterapeut, kurator, friskvård, rehabkoordinator, fysioterapi och arbetsterapi.

Vi är en privatägd vårdcentral med avtal med Region Sörmland genom Hälsoval. Vårdcentralen är beläget i centrala Eskilstuna i ett område med stor tillväxt. Företaget ingår i en liten koncern där vi även har Företagshälsovård och ett Vaccinationsföretag. Våra ägare är 50 lokala företag. Vi har korta beslutsvägar och en involverande personalpolitik. Som anställd på Vårdcentralen Smeden erbjuds du delägarskap i ett personalägt företag som äger 9% av verksamheten. Vi erbjuder också våra anställda en sjukvårdsförsäkring.

På vårdcentralen Smeden är vi ca 40 engagerade och kompetenta medarbetare. Vi arbetar utifrån ett hälsoperspektiv och arbetar kontinuerligt med utveckling och kvalitet. Vi listar våra patienter på läkare för att skapa en bättre och mer jämn kontinuitet. Vi är ett positivt och glatt gäng som stöder varandra. Ledningsgruppen på vårdcentralen består av VD, Verksamhetschef, två enhetschefer och medicinsk rådgivare. Vi har även en utökad operativ ledningsgrupp med representanter från alla yrkeskategorier där vi bl.a. hanterar samarbetsfrågor och verksamhetsutveckling för att säkerställa att vi har en hållbar vårdcentral.

 

Den vi söker

Vi söker dig som har bra medicinsk kompetens och som har ett positivt och professionellt förhållningssätt till vårt uppdrag att leverera bästa möjliga primärvård. Du ska kunna arbeta självständigt men också i grupp.  Du ska vara en del i vårt läkarteam, bestående av specialister, ST- läkare och AT- läkare. Du ska arbeta tätt tillsammans med vårt psykosociala team, sjuksköterskor och övriga yrkesgrupper. Du ska ha mycket goda språkkunskaper i svenska (kravet är enligt europarådets lägsta nivå C1). Du skall alltid ha ett mycket gott bemötande gentemot våra patienter.

Du måste vara bekväm med att arbeta i en privat verksamhet där vi ser förändringar som utvecklingsmöjligheter och där vi är stolta över vår vårdcentral. Vår verksamhet är i ständig utveckling och tillväxt.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som drivkraft, samarbetsförmåga, patientbemötande och kvalitetsmedvetenhet.

Tidigare erfarenhet från primärvård och vårdcentral är meriterande. Vi önskar att du har ambitionen att bli Allmänspecialist.

 

Beskrivning av tjänsten

I det dagliga arbetet som läkare på Vårdcentralen Smeden ingår att ta hand om patienten som kommer på besök, kontroller och uppföljningar vid hjärtsvikt, diabetes och astma/kol etc. till att ta korta och ibland också akuta besök så som sårskador och olycksfall. Du skall värna om de på dig listade patienterna men också vara en viktig lagspelare med övriga medarbetare. Vi ger dig kontinuerlig handledning och du har tillgång till kollegor med bra medicinsk kompetens.

Tjänsten är på 80-100 % med tillträde enligt överenskommelse.

 

Kontakt

Verksamhetschef Annika Andersson

070-7379780
E-post: Annika.kr.andersson@regionsormland.se

 

eller

VD Karin Bogen
Tel. 016-120021, 0725-133316
E-post: karin.bogen@smedhalsan.se

Alla ansökningar hanteras löpande.