Sjuksköterska sökes på 5-6 månaders vikariat!

Om Vårdcentralen Smeden

Vårdcentralen Smeden är en trivsam och väletablerad vårdcentral som har hand om ca 12 600 listade och ca 650 barn på BVC. Vårdcentralen har sköterskemottagning med drop-in, läkarmottagning, provtagning, distriktssköterskemottagning, BVC, mottagningar för kroniker, psykoterapeut, kurator, friskvård, rehabkoordinator, fysioterapi och arbetsterapi.

Vi är en privatägd vårdcentral med avtal med Region Sörmland genom Hälsoval. Vårdcentralen är beläget i centrala Eskilstuna i ett område med stor tillväxt. Företaget ingår i en liten koncern där vi även har Företagshälsovård och en Vaccinationsmottagning. Våra ägare är 50 lokala företag. Vi har korta beslutsvägar och en involverande personalpolitik. Som anställd på Vårdcentralen Smeden erbjuds du delägarskap i ett personalägt företag som äger 9% av verksamheten. Vi erbjuder också våra anställda en sjukvårdsförsäkring.  

På vårdcentralen Smeden är vi ca 40 engagerade och kompetenta medarbetare. Vi arbetar utifrån ett hälsoperspektiv och arbetar kontinuerligt med utveckling och kvalitet. Vi listar våra patienter på läkare för att skapa en bättre och mer jämn kontinuitet. Vi är ett positivt och glatt gäng som stöder varandra. Ledningsgruppen på vårdcentralen består av VD, Verksamhetschef, två enhetschefer och medicinsk rådgivare. Vi har även en utökad operativ ledningsgrupp med representanter från alla yrkeskategorier där vi bl.a. hanterar samarbetsfrågor och verksamhetsutveckling för att säkerställa att vi har en hållbar vårdcentral.

Vår organisation bygger på professionalism, engagemang och delaktighet från medarbetare.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en vikarierande sjuksköterska för arbete på vårdcentralen.

Dina arbetsuppgifter

Mottagningsarbete där sedvanliga sjuksköterskeuppgifter ingår. Telefonrådgivning med TeleQ och bokning i journalsystemet SYSteam Cross ingår i det dagliga arbetet.

Din kompetens

Ett krav är att du är Legitimerad Sjuksköterska med erfarenhet inom öppen hälso- och sjukvård. Du skall prata flytande svenska. Du ska vara van vid att arbeta självständigt men ta en aktiv del i arbetsteamet. Du ska vara trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du har en lång erfarenhet av att arbeta på en vårdcentral. Erfarenhet från Region Sörmland eller privata vårdcentraler är en fördel.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!

Vi välkomnar dig till vår kunniga och erfarna personalstyrka där du tillsammans med oss bidrar till utveckling av arbetsmetoder, patientsäkerhet, tillgänglighet samt god arbetsmiljö.

Tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på 100 % fram till 15 december 2020 med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Arbetstider förläggs i samråd med Verksamhetschef. Våra öppettider är vardagar 07.30-17.00.

Sista ansökningsdag 30 juli 2020 men vi behandlar alla ansökningar löpande.

 

Kontakter

Intresseanmälan/ansökan skickas till:

Annika Andersson, Verksamhetschef VC Smeden
Tel. 016-166909, 070-7379780
E-post: annika.kr.andersson@regionsormland.se

Övriga kontakter:

Karin Bogen, VD
Tel. 016-120021, 0725-133316
E-post: karin.bogen@smedhalsan.se